Fitness, Wellness, Gezondheid & Vechtsportenbeurs

Als u zaken wilt doen, gaat er niets boven het menselijk contact met klanten en toekomstige klanten. Een echte ontmoeting is meer waard dan 10 advertenties. Als standhouder krijgt u de mogelijkheid om heel wat nieuwe klanten te leren kennen en uw adresboekje uit te breiden in een aangename en informele omgeving.
Bezoekers krijgen dan weer de kans om op één plek verschillende leveranciers te ontmoeten, ermee te praten, hun voorwaarden te vergelijken, maar ook om goede contacten te leggen.
Formules
Wij stellen twee basisformules voor:

  • Een naakte standplaats met elektriciteitsvoorziening
  • Een uitgeruste standplaats (vloerbekleding, wanden, verlichting, behangstrook, berging)

Dit zijn flexibele formules die kunnen worden afgestemd op uw noden. Een reeks bijkomende diensten op maat zijn mogelijk.
In principe zullen wij de beurs niet opdelen per activiteit en we zullen er alles aan doen om te vermijden dat een bedrijf zich te dicht bij een onmiddellijke concurrent bevindt.
Er worden verschillende podia ter beschikking van de standhouders gesteld opdat ze er hun activiteiten, lessen, diensten en producten kunnen demonstreren. De drie podia kunnen tijdens de drie dagen worden gereserveerd per tijdslot van 1 uur.

Openingsuren

dag voor professionals van 10 tot 18 uur

van 10 tot 21 uur, groot publiek

van 10 tot 21 uur, groot publiek

Aankoop van tickets

Geen voorverkoop!

Er is geen voorverkoopsysteem, tickets voor de beurs worden uitsluitend ter plaatse verkocht.

Gratis voor kinderen

De toegang is gratis voor kinderen tot 12 jaar ≈1,5m

Sommige activiteiten zijn onderhevig aan registratie.
Het inschrijvingsgeld voor deze activiteiten geeft ook toegang tot de beurs en tot de gratis activiteiten op de beurs (ter waarde van € 10).