Fitness, Bodybuilding & Vechtsportenbeurs

Bedankt !

aan de 11.511 bezoekers.

Naar het fotoalbum

Tot ziens in 2019

25 - 26 - 27 Oktober

fotoalbum

*** Afgelopen editie ***

Van 26 tot 28 oktober 2018 vindt de eerste editie van BodyFit-Mons® plaats in de Lotto Mons Expo in Bergen. Het wordt een beurs voor professionals en fans van fitness, bodybuilding en vechtsporten, georganiseerd door Fairpak.
Op dit evenement ontdekt u de innovaties op het gebied van uitrusting, technische en praktische nieuwigheden in fitness en bodybuilding en de nieuwste trends op het gebied van sportkleding en sportvoeding.
BodyFit-Mons omvat verschillende evenementen:

  1. De eerste dag van de beurs is enkel voor professionals. Professionals op het gebied van sport, sportgezondheid, welzijn en voeding zullen heel wat stands kunnen bezoeken. 26 oktober wordt een ontmoetingsdag tussen professionals.
  2. Op 27 en 28 oktober zet de beurs zijn deuren open voor iedereen. Zowel professionals als particulieren zullen zich dan aan de stands kunnen informeren en eventueel overgaan tot de aankoop van materiaal en uitrusting, advies inwinnen en opleidingen volgen om hun passie of hun beroep nog te verrijken.
  3. Lezingen door professionals over verschillende actuele onderwerpen om uw vak en uw passie nog beter te beleven.
  4. 3 dagen lang zullen fitnessprofessionals zoals Radical Fitness Europe® en Zumba Fitness® een heleboel conventies en trainingen verzorgen. Een mooie gelegenheid voor sporters en sportliefhebbers om deel te nemen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends in de sector.
  5. Zumba Master Class met Hermann Melo wereldberoemd in de zumba®-wereld en Elodie Armahanian.
  6. Een toernooi georganiseerd door de BMMAF (Belgian Mixed Martial Arts Federation), sinds 2014 lid van de IMMAF (International Mixed Martial Arts Federation).
  7. Het Belgisch kampioenschap Bodybuilding alle categorieën wordt georganiseerd in samenwerking met de beurs. Voor het eerst vindt dit officiële kampioenschap, dat uitgaat van de Belgische tak van de Internationale Federatie voor Bodybuilding en Fitness (IFBB), plaats in Bergen. De IFBB, met hoofdzetel in Madrid, is het officiële internationale orgaan dat de praktijk van bodybuilding en fitness overkoepelt en toezicht houdt op heel wat internationale evenementen, zoals de wereldkampioenschappen en de continentale kampioenschappen.
  8. Njoya League demonstraties – zeer intensief fitnessprogramma, een uitdagende sport met verschillende WOD-soorten.
  9. Miss Wet T-shirt contest

BodyFit-Mons wordt dé ontmoetingsplek voor alle professionele en amateursporters. De eerste dag (vrijdag 26 oktober) richt deze semiprofessionele beurs zich op professionals, terwijl de beurs de volgende twee dagen de deuren opent voor het grote publiek.
Op vrijdag (dag van de professionals) zijn de deuren open van 14 tot 22 uur, op zaterdag en zondag van 10 tot 22 uur.

Openingsuren

dag voor professionals van 14 tot 21 uur

van 10 tot 21 uur, groot publiek

van 10 tot 21 uur, groot publiek

Aankoop van tickets

Geen voorverkoop!

Er is geen voorverkoopsysteem, tickets voor de beurs worden uitsluitend ter plaatse verkocht.

Gratis voor kinderen

De toegang is gratis voor kinderen tot 12 jaar ≈1,5m

Sommige activiteiten zijn onderhevig aan registratie.
Het inschrijvingsgeld voor deze activiteiten geeft ook toegang tot de beurs en tot de gratis activiteiten op de beurs (ter waarde van € 10).